Отново дървениците...


създават много проблеми в София.

Започваме настоящия ни пост с тази неприятна новина, защото ни направи впечатление. От началото на Декември зачестиха проблемите на много места в София с дървениците. След новогодинишните празници продължават. Освен, че много хора ползват услугите ни, за да се отърват от дървенциите, ни прави и друго впечатление. На много места дървениците са развили сериозни популации.

За дървениците можете да прочетете повече тук. Разбира се и на много други места в Интернет. Ще си позволим да обърнем внимание все пак на основните неща. Убиват се по-трудно от много други вредители. Крият се обикновено в леглото или тапетите до леглото. В повечето случаи дървениците са само в една стая. Хлебарките например, като ги има, ги има навсякъде в жилището. Почти винаги се налагат две обработки за отърваването от дървениците. Ухапванията от дървениците са много неприятни.

И нещо много важно. Много често, когато някой има проблем с хлебарки, първо опитва да се справи сам. Има доста препарати в търговската мрежа, и по форумите има доста теми. И понякога успява. Но с дървениците нещата са други. Силно препоръчваме направо да потърсите професионални услуги.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.