Препарати за борба с хлебарки


 

Здравейте отново, уважаеми читатели.

В този пост ще обърнем внимание на различните препарати за борба с хлебарки и другите вредители.

Нека първо да разясним, че в България има няколко фирми представители на световни производители. И всички колеги от бранша ползваме техните препарати. Разбира се, става на въпрос за качествените препарати на доказани производители. Повече за тези производители можете да прочетете тук, тук, тук и тук. Много често ползваме препарати на този производител.

В търговската мрежа можете да намерите какви ли не „прапаратчета“ за унищожаване на хлебарки, които са квалифицирани за домашна употреба. Някои от тях могат да Ви помогнат, други не. Зависи също и от начина на употребата им. На тези препарати няма да обръщаме повече внимание, най-малкото защото не сме съвсем сигурни в употребата им. Винаги ще препоръчваме, при нужда, да потърсите професионални ДДД услуги. Дори и да излезе малко по-скъпо унищожаването на хлебарките, резултата ще е сигурен и гарантиран.

Започнахме с това, че има няколко фирми, които представляват най-големите производители. И всички професионални ДДД фирми работят с техните препарати. Просто няма други препарати на пазара. Уточняваме това, защото често чуваме от клиенти въпроса: „Вие с какво пръскате, чувал съм, че има един швейцарски, той бил най-добрия“. На което ние чинно отговаряме: „Да и ние ползваме такъв“. Всички ДДД фирми работят с едни и същи препарати. Не само с един, а с цял набор.

Съвета ни към всички клиенти е:

Вече сте се доверили и сте повикали ДДД фирма за унищожаването на хлебарките, доверете се и в избора на препарат. Понякога се налага употребата на един препарат, понякога на друг

 

 

Както писахме в предишна наша статия, има гелообразни препарати за борба с хлебарки. С тях могат да се обезопасят уредите и контактите. проблема, е, че засъхват бързо и не може да се постигне дълготраен ефект.

 

 

Най-масовите препарати са течните и прахообразните, които се разтварят при определена доза във вода. И след това се опръсква с тях. Повечето съвременни препарати имат дълъг остатъчен ефект. Това позволява да се наложи траен контрол над популациите на хлебарките.

В следващите статии ще продължим да пишем за Живота на хлебарките и методите за унищожаването им.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.