Ръсене за хлебарки - само в моя апартамент или в целия вход


 

Здравейте, уважаеми читатели. Днес ще обърнем повече внимание на въпрос, който вълнува голяма част от нашите клиенти. Сигурни сме, че заради този въпрос има хора, на които не им се ще да се обадят на фирма за унищожаване на хлебарки.

Говорим за дилемата дали да се пръска за хлебарки само в едно жилище или в целия вход. Всеки е чувал, че е по-добре да се пръска целия вход. Но като разбере, че съседите му не искат да викат фирма за хлебарки и започва да се чуди дали ще има ефект пръскане в един апартамент.

Ще се опитаме да отговорим на въпроса кратко и ясно. Винаги е по-добре да се наръси срещу хлебарки в цялата сграда. Независимо дали става за въпрос пръскане за хлебарки в блок или в бизнес сграда, където се посещават много офиси.

От една страна така ще излезе по-евтино. Редовната цена за убиване на хлебарките в един апартамент или офис е 35.00 лв. При повече апартаменти или офиси цената може да падне на 10.00 - 15.00 лв.

 По-важното обаче е, че само така ще се убият хлебарките в цялата сграда. Така реално може да минат години докато се появят хлебарки в някой съсед или офис. Т.е. ефекта ще е по-дълъг.

Другия вариант е да напръска за хлебарки само един апартамент. Хлебарките ще изчезнат, но след няколко месеца може да се появят, защото при съседа има хлебарки.

Реално и в при двата варианта хлебарките ще изчезнат. В единия случай хлебарките може да не се появят с години. И ще бъде по евтино. А в другия ефекта ще е по-кратък.

Някои наши клиенти се опитват първо да убедят съседите да се наръси за хлебарки в цялата сграда. Искат оферта,обсъждат я и накрая се отказват да се мъчат и се обаждат да обработим само техния апартамент.

Обадете ни се, ако имате допълнителни въпроси. Не чакайте хлебарките да се развият.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.