Излишно високи цени за борба с вредители


Здравейте отново,

решихме в тази статия да обърнем внимание на нещо, което започна да става тенденция. На пазара на ДДД услугите вече има много фирми, които се занимават с това само на хартия и документи. Какво имаме предвид? Откривате фирма, която предлага унищожаването на хлебарките във Вашия дом. С хубави и безвредни препарати, с дълъг остатъчен ефект, с доказани специалисти и прочие.

Всичко това е вярно. С изключение на цените. Техните цени са малко ( или много ) по-високи. Това е така, защото не те извършват услугата, а работят с някоя фирма партньор от ДДД бранша. Съответно последната извършва услугата с наистина безвредни препарати и опитни специалисти в борбата с вредителите. Но така по веригата се намества още едно звено - фирмата, към която Вие сте се обърнали. А тя си слага допълнителна надценка върху цените на услугите. И така се получава, че сте платили над реалната цени на услугите в ДДД бранша.

И така може да сте сте похарчили повече пари, но проблема с хлебарките да е решен. Т.е. не е толкова страшно. Другия вариант е по - лош.

Фирмата, която се явява допълнителното звено във веригата и към която Вие сте се обърнали да работи на нормалните цени в ДДД бранша. Това обаче означава само едно - че е принудила истинската ДДД фирма да направи сериозна отстъпка от своите цени. А се знае, че когато човек трябва да работи за малко пари, не му се работи много. Тогава вече рискуваме обработката да не е достатъчно ефикасна.

Съвета ни към Вас е да внимавате към каква фирма се обръщате. Обърнете внимание това ли е всъщност дейността на фирмата. Както обърнахме внимание, по - високата цена не е единствената опасност.

 

 


Сподели във Facebook


Comments (1)

  1. Жоро:
    Dec 14, 2011 at 11:13 AM

    Това за съжаление се среща и в други браншове.This thread has been closed from taking new comments.