Полезно от Пест Кеър


Видове мухи и екология на имагото

Обещахме да разгледаме в допълнителна статия видовете мухи, с които се сблъскваме и последния стадий от развитието им, а именно имагото. Ще уточним за всеки случай, че имагото всъщност е възрастното насекомо.

Екология на имагото на мухите

-         Новоизлюпените мухи имат мека обвивка и смачкани крила;

-         Много интензивна обмяна на веществата;

-        …

Инспекцията - част от борбата с хлебарките

Някои ДДД специалисти казват, че борбата с хлебарките и насекомите, като цяло е наука. Дори и да звучи пресилено, наистина има редица фактори, с които трябва да се съобразяваме. В случай, че се доверите на специализирана ДДД фирма за унищожаването на хлебарките, като Пест Кеър, нейните специалисти знаят какво да правят. Може обаче да решите да закупите…

Унищожаване на мухи

Унищожаването на мухите е постоянен процес, а не еднократни взети мерки. За да е успешна борба с мухите, трябва да познаваме техния начин на живот. В Пест Кеър имаме богат опит с летящите насекоми. Нека разкажем повече за мухите в следващите редове.

Местообитание на мухите

Основните екологични ниши на синантропните мухи са свързани предимно с наличие на необезвредени…

Унищожаването на плъхове е по-трудно

 

Борбата с плъхове е трудна. Ако сравним нападението от плъхове с нападение от мишки, то второто е за предпочитане. Методите за премахване на гризачите са сравнително едни и същи, но все пак мишките се унищожават по-лесно. Защо унищожаването на плъхове е по-трудно?

Отговора се крие в начина за борба с плъховете. Освен традиционното улавяне на плъх в някой ъгъл –…

Пръскане за хлебарки от ДДД фирма - кога

Хлебарките са разпространени в целия свят. България не прави изключение и във всеки по-голям български град има хлебарки. Защо в по-големите градове? Всеизвестен факт за хлебарките са трите им условия за живот – влага, топлина и храна. В по-големите градове има много блокове и канализация – все места, където вредителите намират идеални условия за живот. В по-малките градове и селата няма блокове…

ГЪВКАВО

РАБОТНО

ВРЕМЕ
  ПОРЪЧАЙ

ОБРАБОТКА
Запиши се за бюлетина
за новини и промоции
  Виж архива!