Пръскане срещу дървеници


Пръскане срещу дървеници

 

 

Дървениците са упорити създания и борбата с тях е продължителна и трудна. При голяма заселеност на помещенията пръскането и обработките изискват професионално отношение.

С обработки срещу дървеници, направени от ДДД фирма може да имате гарантирано положителни резултати. Специалистите познават добре биологията на дървеницата знаят кога и къде да търсят укритията им. Те боравят с професионална техника, която впръсква препарата в дълбочина и на най-трудно достъпни места. Пръскане срещу молци е безвредно за хората, а с професионално отношение. Те могат да дадат полезни съвети за поетапни мерки, които да се предвидят за в бъдеще.

Професионално пръскане срещу дървеници включва периодични обработки, които се извършват до десет дни, след първоначалните третирания.

В случаи, че дървениците обитават помещенията ви повече от две седмици, то две пръскания са задължителни с промеждутък между 10 и 15 дни.

Първият етап от пръскане цели убиване на възрастните дървеници, вторият етап е нужен, с цел предотвратяване на размножителния и разпространителен период на новоизлюпените дървеници.

Пръскане на дървеници в обичайни и стандартни размери жилища се извършва в рамките на не повече от 20 минути. По време на самото пръскане е нужно обитателите да напуснат дома за около час време. Използват се препарати, които са от висок клас и не са опасни за човешкото здраве.

Преди пръскане срещу дървеници е препоръчително да се направи леко почистване на местата от прах и други отпадъци. При обезпаразитяване от дървеници в домове, където има малки деца или бременни жени се изисква отсъствие за поне няколко часа от помещенията и проветрение от поне 10 минути.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.