От полето идват мишки


От полето идват мишки

 

 

Мишки…Ужас!!! Много хора изпадат в паника при вида от поява на мишки. От фирма Пест Кеър съветват да се предприеме ефикасна борба с мишки, чрез професионални подходи за дератизация. Унищожаването на мишките има своите особености/

У нас се срещат основно три типа мишки, а те са домашни мишки, горски мишки и полски мишки. Най-разпространена в условия на българските домове е домашната мишка. Тя се среща по сгради, къщи, градините и по полетата.

От полето основно идват мишките. В естествена среда, те са тревопасни. Хранят се предимно със зърна и плодове от полето. Мишките са нощни животни, имат добра ориентация в околната среда, въпреки лошото си зрение, благодарение на изключително обоняние. В резултат на него и намират храна и бягат от нападателите си.

Дребният гризач, мишката живее в близост до хората и препитава от хранителните им запаси.

В различните природни условия различните мишки живеят около две години, но размножаването им става много бързо и успяват да направят до десет поколения годишно. Ето защо и унищожаването и премахването на полските (домашни) мишки е сериозно предизвикателство.

Мишките идват от полето и са страхотни гризачи, способни да нанесат десетки поражения, в домовете на хората. Те причиняват множество щети в складове и помещения, където се настаняват, в електрически инсталации. Способни са да увредят опаковки храни, запаси на склад и цели реколти от зърнени храни.

Ако забележите нагризани врати на мазето и изкопани дупки в стените може да сте уверени, че мишки има и във вашето жилище. Мишкитегризат всякакви материали, не само, за да задоволят глада си, но и, с цел да пилят зъбите си.

Борбата с мишки, пришълци от полето се изискват не просто специални и силни отрови, а добри познания и умения, и дори хитрост. Мишките са умели и способни да предават информация помежду си за умрели и намерени трупове на други събратя. Затова и само поставяне на отрова, капан или препарат за убиване на мишки не е достатъчен.

Борбата с мишки изисква специфични познания, особено ако колонията се е разраснала до неузнаваемост.

Ако и вие имате този проблем в домовете и помещенията, където складирате разни неща, то време е да потърсите компетентна консултация и професионално третиране срещу мишки, за да имате желания ефект.

Щом вече четете тази информация, сте на правилната посока. Осъзнали сте необходимостта от

унищожаването на вредителя, а сега остава да се свържете с нас и да споделите вашият проблем.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.