Борба с хлебарки - помага ли ремонта


 

Здравейте отново уважаеми читатели. Днес ще обърнем внимание на още един важен момент в унищожаването на хлебарките.

Дойде октомври и много наши настоящи и потенциални клиенти правят ремонт в жилището си. От друга страна техни съседи също правят ремонт.

Влияят ли тези ремонти на хлебарките в жилищата? Отговора е еднозначен и категоричен – да, ремонтите оказват влияние на броя на хлебарките.

В случай, че имате хлебарки и решите да направите ремонт – особено в кухнята и банята – хлебарките ще се разбягат. От една страна ще им нарушите спокойствието. От друга при ремонта ще запушите много фуги, дупки, цепнатини. Ще махнете старите плочки, зад които хлебарките се крият, ламперията, мокета или стария паркет. Ако сменята кухнята или други мебели, заедно с тях ще изхвърлите и немалка част от хлебарките. Изведнъж хлебарките ще останат без укрития и за тях остава бягството.  

За съжаление, ако всичко това го прави съседа, Вие сте потенциален домакин на неговите хлебарки.

Не са малко случаите, когато услугите ни се ползват от хора, чиито съседи са правили ремонт. Както са нямали хлебарки с години, сега изведнъж са се появили.

Съвета ни в този случай е да се оглеждате повече за появата на хлебарки, след като някой съсед започне ремонт. При първата поява вземете мерки. Или обработете сами с някакъв подръчен препарат или потърсете фирма за хлебарки. Тя ще напръска професионално и така ще решите проблема в зародиш.

Потърсете ни на посочените контакти в случай, че имате повече въпроси за самото пръскане срещу хлебарки.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.