Част от екипа на Пест Кеър ООД


Здравейте отново,

в този пост ще насочим Вашето внимание към част от нашия екип. Тук  можете да видите някои от колегите с малко информация за тях. 

Спокойно можете да се доверите, ня който и да е от тях в борбата с вредителите. Независимо дали трябва да убият хлебарките, бълхите, плъховете или каквито и да е други нашествници да има във вашия дом или офис, те ще подходят еднакво професионално.

Често се случва клиентите ни да искат да отиде колегата, който е бил при предишна обработка. Просто защото им е било приятно да побъбрят с този човек. Това  е така, защото освен да унищожим хлебарките, всеки един от нас се стреми да покаже отношение към клиента. Старем се да отговорим на всички Ваши въпроси, да обясним защо, как, къде, кога и с какво се третира.

Много е лесно да се убият хлебарките и мишките. Препаратите, които използваме при обработките, са доказали своята ефективност.

Много по - трудно е да спечелим доверието на клиента, да преборим неговия първоначален скептицизъм. Но всеки един от екипа на Пест Кеър ООД се стреми към това. Това е начина за постигане на дългогодишно партньорство. Това е и причината да имаме толкова много дългогодишни клиенти.

 


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.