Хлебарките са най-много в кухнята 2


 

Днес ще продължим темата за хлебарките в кухнята. В предната статия започнахме и днес ще доразкажем някои тънкости за унищожаването на хлебарките в кухнята.

Когато  се пръска за хлебарки, трябва да се обработи качествено и зад цокъла. Лайсните, които са на плота също са любими места за развитие на хлебарките. Много често дори откачаме лайсните, за да открием гнездото на хлебарките и да ги обработим директно. Унищожаване на хлебарки включва оглед и обработка на фугата между горните шкафчета и гръбчето. Много често там остава достатъчно място за преминаване на хлебарките.

Винаги сме обръщали внимание на техниката. Там хлебарките се развиват необезпокоявано при много добри условия. Винаги трябва да се огледа хладилника, миялната, печката, кафемашината, пералнята, микровълновата. Това са любимите  уреди на хлебарките.  За да е успешно унищожаването на хлебарките, трябва  тези уреди да се дръпнат или вдигнат и да се обработи качествено край тях.

Има случаи, когато хлебарките гнездят под тапетите в кухнята. Там където, са по-стари и отворени в краищата, често намираме гнезда. Там също трябва добре да се напръска срещу хлебарки.

Надяваме се отново да сме полезни в борбата с хлебарките.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.