Как идват хлебарките в апартамента


 

Здравейте отново.

Днес решихме да обърнем внимание на начините, по които хлебаркитевлизат в нашите жилища. За съжаление има много възможнсоти хлебарките да проникнат в дома ни. Все пак препоръчваме да ограничим там, където можем, възможните места, откъдето влизат.

Ще посочим най-честите канали за влизане на хлебарките.

Каналите и сифоните

За съжаление каналите и сифоните са много чест път на хлебарките. Трудно можем да ги ограничим да влизат оттам, защото няма как да се задържи препарат. Можете да ограничите достъпа на хлебарките, като сложите нещо на сифоните. Виждали сме наши клиенти да слагат чаши.

Входната врата

Да, понякога хлебарките влизат през входната врата, както и ние хората. Това се случва, когато в самия вход си има значителни популации на хлебарки. Това, което може да се направи в такъв  случай, е да се обработят общите части на входа, за да се унищожат хлебарките.

Балкона

Често се случва хлебарките да влизат през балкона. Идват от съседите, от другия вход, от мазето, от покрива. Случвало се е много пъти да виждаме как хлебарките се придвижват по фасадата на сградата. Ту препоръчваме редовни и профилактични  обработки на жилището, за да има постоянно пресен препарат, който да убива новодошлите хлебарки.

С багаж

Можете да си донесете хлебарки у дома с багаж. Или пък, ако сте си купили някаква техника или мебел. В кашона може да има 2-3 хлебарки, които постепенно да се размножат. Съветваме винаги, когато си купувате нова тхника и мебел да ги оглеждате у дома.

Това са най-честите начини да се заселят хлебарки у дома. За да не ги мислите, препоръчваме редовни профилактични обработки срещу хлебарки в жилището. Така винаги ще има пресен препарат, който да убива новодошлите хлебарки. Без значение от къде са дошли.

Надяваме се отново да сме били полезни.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.