Как идват хлебарките в мазето и какво да правим за унищожаването им


 

Днес ще обърнем внимание на хлебарки в мазето. Във всеки блок това е мястото, откъдето започват своето развитие. После те тръгват нагоре по етажите, тръбите, пукнатите и нахлуват в жилищата и офисите. Повече препоръки за борбата с хлебарки в мазето и хлебарки в апартамента сме посочили в сайта, като сме показали и снимки. Важно е да се отбележи,че тази борба трябва да се организира още от общите части.

За съжаление не може да вземете мерки да спрете появата на хлебарките в мазето. Там те идват от каналите, които няма как да запушим. Не бива да забравяте да организирате редовни профилактични обработки. Това е единствения начин да попречите на развитието на популации на тези вредители. При редовно третиране срещу хлебарки в мазето се калкулират отстъпки от редовните цени за борба с вредители.

Бъдещето на борбата с хлебарки в общите части е редовното пръскане. Няма блок, в който домоуправителя регулярно да поръчва обработки и да се наблюдава развитие на хлебарки в мазето, гаражите и тавана.

Не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти при допълните въпроси относно унищожаването на хлебарки в мазето и другите общи части.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.