Какво да правим, ако съседа има хлебарки


Здравейте отново, уважаеми читатели.

Днес отново решихме да засегнем проблем, с който се сблъскват много наши клиенти. Техния проблем се състои в това, че съседа им има хлебарки. В случай, че той не взема мерки е много вероятно по някое време хлебарките да плъзнат и по съседите.  

Това е сериозен проблем, защото няма как да задължите съседа да си унищожи хлебарките. За съжаление няма много какво да правите в този случай.

Препоръчваме да следите балкона. Много е вероятно от там хлебарките да влизат в жилището Ви.

Другото обичайно място е входната врата. Там също трябва да обърнете внимание и да вземете мерки, за да се предпазите от нападение на хлебарки.

Когато съседа с хлебарки е под или над вас обърнете внимание и на тръбите за парното. Понякога около тях има дупки, които е добре да запушите.

Винаги обаче е хубаво да правите профилактични обработки срещу хлебарки. Това е най-сигурния начин да се защитавате от нападение от хлебарки. Независимо дали са от съседа, от мазето или пък покрива.

Надяваме се отново да сме полезни.

P.S. Не забравяйте и за възможността да поговорите със съседа и той да поръча на някоя професионална ДДД фирма да му унищожи хлебарките.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.