Препарат за хлебарки от пазара


 

Скоро видях на пазара в Красно село в София един човек да продава препарат за хлебарки. Разбира се, не ме впечатли, че някой продава препарат за хлебарки, а начина по който го продава. И кой е препарата.

Въпросния препарат за хлебарки беше Регент, струваше 3 лв и беше в малки пакетета. Нещо подобно  на малки чайчета. И го продаваше на улицата от торбичка на Кауфланд. Да почерпят сега за рекламата.

Ами каквото и да си говорим не може така да се продават така препарат за хлебарки, а и за каквито и да е други вредители. Това е опасна стока, която се търгува със специален режим. Ако беше иначе, всеки щеше да си продава каквото и да било. И после, ако стане някоя беля с този препарат за хлебарки, кой ли ще е виновен.

Над 90% от клиентите ни, когато се обадят на нашите телефони за първи път, питат с какъв препарат за хлебарки работим. Защото се притесняват. А в същото време много други хора смело си купуват препарат за хлебарки от пазара от човек с торбичка. Днес го има, утре го няма.

Другото, което ме впечатли е самия препарат. Както казах по-горе става въпрос за Регент. А той отдавна е забранен в България. За да е забранен има причини.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.