Пръскане срещу хлебарки през август


 

Дойде края на август и ще направим кратко резюме на темите от  този месец.

В началото на месеца обърнахме внимание на яйцата на хлебарките. Неприятното при тях е, че не могат да бъдат убити. Така поколението задължително се излюпва и ако не се вземат мерки да се унищат, малките бързо ще увеличат размера на популацията. Освен това дори и след излюпването яйцата носят риск за здравето, защото се разпадат на много специфичен прах. Той може да доведе до неприятни алергии.

В две последователни статии разказахме за най-доброто място за развитие на хлебарките в едно жилище. Това  е кухнята.  В първата разказахме за част от местата, където хлебарките правят гнезда. Съответно там трябва да се пръска срещу хлебарки с повече внимание. Във втората разказахме за техниката и тапетите. На тези две места хлебарките също намират добри условия за живот.

В последните два поста от месец август писахме за гнездата на хлебарките. Решихме да пишем в отделни статии за тях, защото са много важен елемент от борбата и унищожаването на хлебарките. При пръскане срещу хлебарки от първостепенно значение е да се открият гнездата им. Така директно хлебарките биват напръскани. В първата и втората статия от серията за гнездата им посочихме някои от любимите места за гнездене.

Вярваме, че с тези статии за пръскане срещу хлебарки, допълнително доказваме опита и професионализма на дезинфекторите от Пест Кеър ООД.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.