Измами от фирми за борба с хлебарки


Решихме да обърнем внимание на проблем, с който се сблъскваме всички. Става въпрос за некоректните фирми за борба с хлебарки и всякакви други вредители.

Те са проблем за вас - клиентите и за нас - фирмите, които се опитваме съвестно да свършим работата, за която сте ни наели.

Като използвам думата "некоректни", имам предвид подобни случаи. Лошото е, че само преди около месец същата фирма отново я даваха по телевизията. И пак е намерила кого да измами. Доколкото разбираме от репортажа измамените са все възрастни хора.

Използваме поста, за да обясним, че е невъзможно цяла година ежемесечно да се посещава един блок, където да се обработват апартаменти и общи части за 185,00 лв. Тук са нашите цени.  Без да претендираме, че са много ниски или високи, по - скоро са нормални за бранша. От тях се вижда и разбира колко драстично ниска е цената, която са обявили на измамената касиерка. Но заслепена от ниската цена, срещу която ще се справят с хлебарките в блока, тя се е доверила на измамниците.

Реалната цена за обработка на едно мазе срещу хлебарки е между 30,00 и 70,00 лв в зависимост от различни обстоятелства. Дори и да се договори абонаментно обслужване и отстъпка от редовната цена пак няма как да се извършат 12 редовни и качествени обработки за 185,00 лв. Още повече, че измамниците са казали, че срещу тази сума ще обработват и апартаменти цяла година.

Отделяме внимание на стойността на обработките, за да имате възможност да прецените доколко е "изгодно" предложението, което получите от някой непознат позвънил на вратата Ви. Другото, което е важно да се знае - в едно мазе и апартаменти няма нужда да се третира всеки месец. Това също е знак, че има нещо нередно в "изгодното" предложение.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.