Борба с вредители - слушайте специалиста дезинфектор


 

Днес ще обърнем внимание на компетенцията на дезинфекторите във фирма за унищожаване на хлебарки и всякакви други вредители Пест Кеър ООД.

Унищожаването на хлебарките, както и борбата с дървеници, а и въобще всички вредители имат своите специфики. Като всеки един „занаят” и пръскането за хлебарки си има своите особености. За да бъде успешна борбата, трябва да се спазват някои препоръки и предписания на дезинфекторите.

Много често хората, които само ползват ДДД услуги, мислят, че важен е препарата и нищо друго. Ще вмъкнем, че всеки препарат убива хлебарките и другите вредители. За да е пуснат на пазара, той е проверен и тестван. Но има значение как, кога и къде се пръска. Какво е необходимо да се прави преди и след това.

Тук се намесва опита и професионализма на дезинфекторите. Ежедневната работа при всички положения ги е научила на много тънкости при пръскането за хлебарки, бълхи, дървеници и всякакви други вредители. Често засичаме във форуми хора да си препоръчват различни препарати. Някои са много доволни от едни препарати, а други плюят същите препарати. А те просто не знаят как да ги използват.

Съветваме всички, които се обръщат към ДДД фирма за пръскане на хлебарките, да се интересуват от всичко за  самото унищожаване. Да слушат дезинфекторите, не да се доверяват на неща, които са чули от познати, колеги или са прочели някъде. Все пак използват услугите на хората, които ежедневно се занимават с това. По-добре е да се слушат препоръките на дезинфектора.

Имаме случаи, когато клиенти имат претенции към нашата работа. Нямаме нищо против към такива клиенти, стига да са изпълнили нашите препоръки. Онези клиенти, които не спазват нашите препоръки и въобще не ни слушат, са много трудни. Хем не ни позволяват да си свършим работата качествено и да пръскаме за хлебарки навсякъде, където трябва, хем после са недоволни.

В следващата статия ще пишем кои са най-често казваните препоръки от нас и на кои някои клиенти не обръщат внимание.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.