ДДД фирма - какво да знаем


ДДД фирма

 

Дезинфекция, дезинсекция, дератизация

Пест Кеър ООД е лицензирана ДДД фирма за дезинфекция, дератизация, дезинсекция. При нас се извършват, както еднократни ДДД услуги, така и по сключване на договори за абонамент и поддръжка съгласно изискванията на РИОКОЗ. Ние обработваме жилища, търговски обекти, офиси, зелени площи и т.н. Фирма Пест Кеър ООД е регистрирана за ДДД услуги към Министерство на здравеопазването и отговаря на изискванията. Пест Кеър ООД е специализирана да извършва следните услуги:

Дезинсекция, целяща унищожаване на насекоми от типа на хлебарки, бълхи, комари, кърлежи, дървеници, оси, молци, мравки, мухи и др.

Дератизация, се свежда до унищожаване на плъхове, мишки, съсели и др.

Дезинфекция, цели унищожаване и борба с микроорганизми от басейн, канали, обеззаразяване след болен и т.н.

По принцип ДДД фирма е за професионално унищожаване на всякакви вредители в бита, домовете и ежедневието на хората. Пест Кеър ООД работи с препарати произведени от водещи световни компании. С изградени и утвърдени санитарни разрешителни отговарящи на европейските изисквания за безопасност. Препаратите на фирмата ни са от най-висок клас и предлагат максимално пречистени от токсини, те са напълно безвредни за хора и домашни любимци.

Третиранията се съчетават с клиентите и удобното за тях време.

Дейността на ДДД фирма Пест Кеър ООД се контролира от служби на РИОКОЗ. При нас работи екип от обучени, висококвалифицирани специалисти, водени от ръководител епидемиолог с многогодишна практика областта на ДДД обработките.

 

 


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.