Кои вредители атакуват най-често апартамента


 

Здравейте отново, уважаеми читатели.

Лятото дойде и на дневен ред са много вредители, с които се сблъскваме. Зачестиха случаите, когато ни звънят клиенти и казват: „Елате и обезпаразитете срещу всичко“. Решихме да поясним кои вредители атакуват най-често апартамента и какво можем да сторим срещу тях.

Хлебарки

Най-често срещания вредител в апартаментите са именно хлебарките. Въпреки, че хлебарките се срещат целогодишно, все пак през лятото създават най-много проблеми.

Дървеници

За съжаление през последните години се наблюдава засилено присъствие на дървеници в домовете ни. Унищожаването им е трудно. На всички наши клиенти казваме, че могат и сами да опитат да унищожат хлебарките, бълхите, мишките в дома си, но за дървениците задължително да потърсят професионална ДДД фирма. Дървениците също, както и хлебарките се срещат целогодишно.

Бълхи

Тези малки подскачащи инсекти са много дразнещи. Ухапванията им са много неприятни и водят до непоносими сърбежи. Бълхите, като цяло се срещат само през лятото.

Плъхове и мишки

Да се срещнат преставители на тези гризачи в някой апартамент е по-скоро рядкост и изключение.

Мухи и комари

През лятото се сблъскваме с комари и мухи. От тях трудно можем да се защитим. Най-добре е още на входа (прозорците) да се поставят комарници и въобще да не влизат комари, мухи и други летящи инсекти. И все пак, дори и да влязат, има много хубави и ефективни инсектицидни лампи, на които можете да се доверите.

За всякакви въпроси и професионална помощ можете да се доверите. На посочените контакти можете да се свържете с нас всеки ден.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.