Премахване на мравки


Премахване на мравки

 

От около месец започнахме да забелязваме активизиране на мравките. Постепенно заваляха толкова много оплаквания от клиенти и стигнахме до заключението, че друг път такава инвазия не сме наблюдавали. Веднага ще успокоим, че борбата с мравките е лесна и много рядко се налага повторна обработка, както при хлебарки и дървеници например.

Мравките са по-скоро досадни. Техните пътеки понякога са впечатляващи. Може би всеки е гледал някакво научно - популярно филмче за мравките и техния строй. В търсенето на храна и нови територии мравките вървят по пътечките си напред – назад без да се отклоняват. Биват ли оставени да се развият те могат да достигнат наистина впечатляващи популации. Виждали сме при наши клиенти черни от мравки врати и прозорци.

Как да се преборите сами с мравките

Вариант едно е да се опитате сами да решите проблема, като поръчате подходящ препарат за борба с мравки. Операторите на телефона ще помогнат в избора на най-подходящия и ще обяснят как да се използва най-правилно препарата. Съвременните препарати са безопасни при правилна употреба и не се налагат някакви специфични познания или предпазни средства. И все пак послушайте съветите.

Можете ли да се доверите на ДДД фирма за борбата с мравките

Вариант две е да се доверите на нашите професионални ДДД услуги и опита ни с премахването на мравките. Ще се уговорим за подходящи ден и час. Дезинфекторите ще бъдат на адреса, за да се справят с проблема с мравките. Използваните препарати са съвременни, а за унищожаването на мравките се издава Гаранция.

Най-важно в борбата с появилите се мравки е те да занесат препарат в гнездото и да заразят другите мравки. Така ще бъде унищожена цялата колония.

Тук е мястото да уточним една подробност, защото се случва нерядко наши клиенти да искат някак си да спрем мравките без да ги убиваме. За съжаление няма как да сме максимално полезни на клиентите ни в този момент. Няма начин мравките да бъдат прогонени. На този етап може да се използват средства, които унищожават колонията.

Не се колебайте и се свържете с нас на посочените контакти, за да се опитаме да помогнем.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.