Препарата действа


Здравейте отново, в този пост ще обърнем внимание на нещо, което много ни прави впечатление.

Има доста случаи, когато клиенти се обаждат и поръчват унищожаване на хлебарки или някаква друга услуга, но се оказва, че го правят с голямо недоверие. Предварително са убедени, че няма да им решим проблема и дават пари напразно. Дори, когато някой ни  е препоръчал, след като е бил доволен от нашите углуги в борбата с хлебарките или някой друг вредител.

И какво се случва впоследствие. Ден - два след обработката, те се обаждат притеснени или ядосани, че още имат хлебарки. Въпреки, че има умрели, те виждат все още и така недоверитео им вече е подкрепено с факти - все още има хлебарки. Можем само да им обясним, че е нужно малко търпение и до две - три седмици сами ще видят ефекта.

След тези две седмици се чуваме с клиента да го попитаме как е положението. И тогава идва голямата изненада - клиента е доволен, че вече няма хлебарки, но не е доволен от нас. Защото хлебарките са изчезнали от само себе си или защото вече е станало студено или защото е поизчистил апартамента и те нямало какво да ядат. Но не иска и да помисли, че хлебарките са изчезнали благодарение на нашата обработка и професионализма на колегите.

Апела ми към тези клиенти е да имат малко повече доверие на опита и професионализма ни. И след като видят крайния ефект, т.е. че хлебарките са унищожени, да "си помислят" че ние може да сме били полезни.

Тези клиенти са много малка част, но правят впечатление. Слава богу, почти всички клиенти са много доволни от нашите услуги и смело ни препоръчват на познатите си.

До нови срещи.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.