По кое време на деня обработваме при нашите клиенти


 

Екипите на Пест Кеър ООД извършват обработки срещу вредители денонощно 7 дни в седмицата, без почивен ден. Наложили сме си това работно време, за да сме по-полезни на нашите клиенти.

 За частните клиенти организацията на пръскането срещу хлебарки е сравнително лесно. Преценя кога му е удобно и нашия екип отива тогава.

При корпоративните клиенти нещата не са точно така. Всички офиси, магазини, складове, заведения имат някакво работно време. А някои работят без прекъсване. При всички тези клиенти ние се съобразяваме изключително с техните възможности за обработки и инспекции.

Нашето посещение зависи и от вредителя, с който трябва да се справяме. Например срещу мишки или плъхове в повечето случаи няма проблем да обработим при наличието на хора в офиса или склада. Но не можем да влезем в заведението в работно време, докато има клиенти.

Срещу хлебарки или бълхи  е немислимо да се обработва в работно време, когато персонала работи. Независимо дали е офис, магазин или заведение.

Ще покажем най-типичните корпоративни клиенти и кога обработваме срещу различните вредители – в работно време или не. Разбира се това е ориентировъчно. Всеки обект се преценя според ситуацията кога да бъде посетен от наш екип.

Офис

В един стандартен офис срещу хлебарки обработваме в края на работното време. Другия вариант е в почивните дни, когато има кой да ни отвори и осигури достъп. Срещу бълхи процедираме по същия начин. Гризачите не налагат някакво съобразяване с работното време и може да се изърши интервенция по всяко време.

Магазин

Независимо дали е хранителен или не, дали става въпрос за хлебарки, мухи или мишки трябва да извършим обработките извън работно време. При всички положения клиентите на магазина няма да се зарадват на нашите дезинфектори.

Заведение

Всяко едно заведение си има своите особености за възможностите за пръскане срещу инсекти. Гризачите също изискват повече внимание в заведението. Най-общо обработките се извършват в извънработно време. При проблем с гризачи в кухнята, може да се извършиинтервенция и в работно време. Стига клиентите на заведението да не разбират за нас.

Склад

Складовете обикновено са нападани от хлебарки, бълхи, плъхове и мишки, мухи. Обработките в складовете се извършват в работно време и извънработно. Много зависи от склада и стоките в него.

Основното, с което се съобразява нашето работно време е комфорта на нашите клиенти. И на техните клиенти също.


Сподели във Facebook


Comments (0)This thread has been closed from taking new comments.