ДДД услуги за бизнеса

Еднократни обработки и абонаменти


В борбата с вредителите се използват едноратни обработки и абонаментна поддръжка. Повечето наши корпоративни клиенти предпочитат абонаментна поддръжка за защита от вредители, особено срещу хлебарки и гризачи. Можете да се ориентирате за цените на еднократните обработки, а за абонаментната поддръжка препоръчваме да се свържете с нас на посочените контакти.

Еднократните обработки целят решаване на проблема с вредителите на момента, а в бъдеще при нужда отново може да се разчита на нас. Абонаментната поддръжка е за онези клиенти, които не искат въобще да се допуска развитие на инсекти и гризачи.

Защо абонаментна поддръжка


Абонаментната поддръжка има редица предимства. Най-общо те са:

• Отстъпки от редовната ценова листа
• Постоянен контрол на вредителите
• Планирани и навременни посещения
• Моментална реакция от наша страна при извънредни обработки

Освен корпоративните ни клиенти, на абонаментна поддръжка могат да разчитат и частни лица. Много често на такава защита се разчита за общите части в блоковете.

Обекти с обществено предназначение

Според хигиенните изисквания всеки обект с обществено предназначение трябва да си партнира с ДДД фирма, която да се грижи за липсата на вредители. Това са всички хотели, козметични студиа, фитнеси, компютърни зали, казина, кина, школи, училища и много други.

А хранителните магазини, заведенията и производствата имат изисквания още при отварянето на обекта да са се договорили с ДДД фирма за поддръжка срещу вредители.

За всички тези обекти се договаря индивидуално схемата на инспекциите и обработките. Някои обекти се нуждаят от ежемесечни посещения, докато при други са достатъчни на всяко тримесечие.

Препоръчваме да се свържете с нас на посочените контакти и да обсъдим различните възможности за партньорство.
0700 20 025

София
087 999 29 80
Работим 24 часа

7 дни в седмицата

Без почивен ден
  ПОРЪЧАЙ

ОБРАБОТКА