ДДД услуги за апартамента и къщата

Хлебарки, бълхи, дървеници, мишки, плъхове, мухи и др.

Хлебарките и дървениците са вредителите, с които се борим през цялата година в жилищата. Понякога влиза и някой плъх или мишка. През лятото напаст стават бълхите, кърлежите, мравките, мухите и комарите. Колкото и рядко да е, клиентите разчитат на нас и за молци, змии, мушици, гъсеници и други по-рядко срещани вредители.

Повече информация за обработките в жилището срещу най-често срещаните вредители можете да прочетете в Наръчниците за унищожение , а на страницата с цените можете да се ориентирате колко ще струва премахването на хлебарките и другите вредители.
Колко време трае обработката срещу вредители в апартамента

Обикновено обработката за стандартен апартамент срещу хлебарки не отнема повече от 30 минути. При по-голяма къща или двор може да отнеме и повече време. Предвидете след обработката да излезете за около час на разходка.

Работното ни време е 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието. Така успяваме да реагираме във възможно най-удобното време за клиентите.
Срещу вредителите в жилището се използват разрешени препарати

При обработки срещу различните вредители се използват препарати на водещи световни производители - BASF, Syngenta и др. и са одобрени от Министерството на здравеопазването. Те са пригодени за домашна употреба, безвредни за хора и домашни любимци.

За допълнителна информация сме посочили отговори на някои често задавани въпроси.

Знаем, че безопасността на препаратите притеснява всички хора. В 80 % от жилищата, които ползват нашите услуги, са с малки деца. При всичките обработки, които сме извършили не се е случил някой неприятен инцидент. Това е така, защото съветваме след обработка да не се обитава помещението около час. През това време препарата ще изсъхне и след това няма как да имате контакт с него.
0700 20 025

София
087 999 29 80
Работим 24 часа

7 дни в седмицата

Без почивен ден
  ПОРЪЧАЙ

ОБРАБОТКА