Обработки в мазето , тавана и стълбището

Къде са вредителите и колко струва обработката

Мазето, тавана, стълбището и гаража са общите части на всяка кооперация. Обикновено там се развиват значителни популации от хлебарки, бълхи, плъхове и мишки. След това по стълбите, щранговете, каналите, кухините на стените те имат лесен достъп до отделните жилища в сградата. За решаване на проблема се разчита на дезинсекцията и дератизацията.

Съветваме всички наши клиенти, когато се обадят за поръчка или консултация, да попитат и за цената на услугата по унищожаване на вредителите. Тя се формира от площта на обекта и зависи от самия вредител. Така предварително ще знаете точната цена на услугата.
Извънредни обработки или профилактики

За общите части предлагаме унищожаване чрез еднократни непланирани обработки и Абонаментна поддръжка.

За защита от хлебарки в мазето например може да се разчита само временно на еднократните обработки. По този начин се унищожава настоящата популация, а в бъдеще няма какво да спира новодошлите вредители.

Абонаментната подръжка или така наречените профилактични обработки изпълняват горното условие. С постоянното поставяне на пресен препарат се унищожават всички хлебарки и гризачи, атакували мазето. Абонаментната подръжка има и редица други предимства: по-ниски цени, планирани посещения, моментална реакция от наша страна при извънредни случаи.
0700 20 025

София
087 999 29 80
Работим 24 часа

7 дни в седмицата

Без почивен ден
  ПОРЪЧАЙ

ОБРАБОТКА