Наръчник за унищожаване на дървенициВ Наръчника за унищожаване на дървеници можете да прочетете повече за борбата с този неприятен вредител. По правило с дървеници се сблъскваме в жилища и хотели. Има някои рядко срещани изключения – в стаи на охранители на някой обект или в камиони за международен транспорт.

Първото, на което искаме да обърнем внимание е трудното унищожаване на дървениците. Винаги сме казвали, че всеки може да опита сам да си унищожи хлебарките и бълхите, да си купи отрова за мишките и капан за плъховете. Но с дървениците, е добре да не се експериментира. Щом разберете за присъствието на дървеници, обадете се веднага на професионална ДДД фирма. Ако се опитвате сами да се справите с тях, най – вероятно няма да се справите. А през загубеното време, те още повече ще са се размножили.

Обикновено дървениците са в леглото. Независимо дали има матрак или дюшек това е любимото място на дървениците. В самото легло там, където се срещат корпусните части на леглото, дървенциите също намират добри условия. Там те се крият и излизат нощем да ухапят спящия. За съжаление, когато са в матрака, препарата трудно стига до тях.

 

                    


Другите любими места на дървениците са шкафчетата и скриновете около леглото. Можете да ги видите под перваза. Типично укритие е всеки гоблен, картина или плакат. Там където се закачат нощните лампи също често откриваме дървеници.

Независимо къде са образували своите гнезда, начина за унищожаване е един – старателно пръскане за дървеници на всички типични места на дървениците. Понякога се стига до разглабяне на леглото, за да се открият всички възможни укрития на дървениците.

Рядко се случва да се унищожат дървеници само с едно третиране. Около две седмици след първото пръскане се налага второ.

0700 20 025

София
087 999 29 80
Работим 24 часа

7 дни в седмицата

Без почивен ден
БЕЗПЛАТЕН

ОГЛЕД
  ПОРЪЧАЙ

ОБРАБОТКА