Повече за нас

 

Ние сме ДДД фирма

Пест Кеър ООД е лицензирана фирма за борба с хлебарки и други вредители. Фирмата е регистрирана в Министерството на здравеопазването и работи под контрола на РИОКОЗ от началото на 2009 г. Дезинфекторите са натрупали голям опит в борбата с вредителите – извършили сме над 25 000 обработки срещу хлебарки, бълхи, плъхове, мишки, дървеници и другите вредители, които се срещат в България.

Пест Кеър-След нас вредители няма


С името на нашата ДДД фирма Пест Кеър казваме, че се „грижим” за вредителите. С това искаме още от самото начало да вдъхнем доверие, че ние ще се „погрижим” за тях.След нас вредители няма е слогана на фирмата. Стремим се това мото да ни води в ежедневната борба, която водим.

Кой може да разчита на нашите услуги


Клиенти са ни частни и юридически лица. Като ДДД фирма за борба с хлебарки и всякакви други инсекти и гризачи имаме екипи, оборудване и готовност да решим проблема в частни домове, общи части, дворове, магазини, заведения, хотели, училища и въобще навсякъде, където вредителите създават проблеми.

С какви вредители се боримЧесто чуваме да ни наричат фирма за хлебарки, но се сблъскваме и унищожаваме и други инсекти и гризачи. Ще изброим някои от тях: бълхи, дървеници, мишки, плъхове, молци, оси, комари, мухи и много други пълзящи и летящи складови и битови вредители.

Основни принципи

• Посещаваме клиента в удобно за него време
• Използваме само одобрени от МЗ препарати
• Спазваме разходните норми
• Търсим обратна връзка след всяка обработка

ДДД фирмите работят в сферата на услугите. Първостепенна задача в тази сфера за всяка фирма е да задоволи максимално нуждите на своите клиенти. Ние не сме изключение от това правило.

Разрешени препарати

Препаратите, които използваме са от водещи световни производители - Syngenta, PelGar, BASF, I.N.D.I.A. и са одобрени от Министерството на здраве- опазването. Те са пригодени за домашна употреба, безвредни за хора и домашни любимци. Трябва да отбележим, че всички лицензирани фирми за борба с хлебарки работят с един и същ асорти- мент от препарати. Не е важен толкова препарата, който се използва в ДДД услугите. Трябва да се обърне внимание къде, как и колко от препарат се използва.

Как работи фирма Пест Кеър

Според обекта и проблема предлагаме Еднократни обработки и Абонаментно обслужване. Извършваме обработки 7 дни в седмица, 24 часа в денонощието, без почивен ден.Работим в цялата страна, като разполагаме с ДДД екипи в двата ни офиса в София и Варна.

Системата ни на работа включва шест прости, но задължителни стъпки:

1. Запитване или поръчка – Диспечера отговаря на обаждането на клиента, дава точна, пълна и ясна информация и уговаря удобен час за клиента за посещение.
2. Пристигане на време – Дезинфекторите пристигат на време в уговорения час.
3. Подготовка за работа – Пест Кеър ООД разполага с необходимата техника, препарати и предпазни средства. При нужда в обекта се поставят калцуни – главно в домакинствата и деликатни производства.
4. Обработката – За да може да се извърши качествена обработка е необходимо внимателно оглеждане и запознаване с проблемите на обекта.
5. Оформяне на документите – след всяка обработка се издава протокол за извършената работа. В него се описва вида и количеството на използвания препарат и мерки за безопастност.
6. Поддържаща комуникация – много е важно да се следи резултата от обработката след време, за да не се позволи отново развитие на вредители. В зависимост от вредителя, са различни сроковете за последваща връзка с клиента. Благодарение на собствения софтуер, който е разработен конкретно за нашите нужди, успяваме да следим развитието на вредителите при всеки един клиент.
0700 20 025

София
087 999 29 80
Работим 24 часа

7 дни в седмицата

Без почивен ден
БЕЗПЛАТЕН

ОГЛЕД
  ПОРЪЧАЙ

ОБРАБОТКА