Повече за нас

 

Ние сме ДДД фирма

Пест Кеър ООД е лицензирана фирма за борба с хлебарки и други вредители. Фирмата е регистрирана в Министерството на здравеопазването и работи под контрола на РИОКОЗ от началото на 2009 г. Дезинфекторите са натрупали голям опит в борбата с вредителите – извършили сме над 25 000 обработки срещу хлебарки, бълхи, плъхове, мишки, дървеници и другите вредители, които се срещат в България.

Пест Кеър-След нас вредители няма


С името на нашата ДДД фирма Пест Кеър казваме, че се „грижим” за вредителите. С това искаме още от самото начало да вдъхнем доверие, че ние ще се „погрижим” за тях.След нас вредители няма е слогана на фирмата. Стремим се това мото да ни води в ежедневната борба, която водим.

Кой може да разчита на нашите услуги


Клиенти са ни частни и юридически лица. Като ДДД фирма за борба с хлебарки и всякакви други инсекти и гризачи имаме екипи, оборудване и готовност да решим проблема в частни домове, общи части, дворове, магазини, заведения, хотели, училища и въобще навсякъде, където вредителите създават проблеми.

С какви вредители се боримЧесто чуваме да ни наричат фирма за хлебарки, но се сблъскваме и унищожаваме и други инсекти и гризачи. Ще изброим някои от тях: бълхи, дървеници, мишки, плъхове, молци, оси, комари, мухи и много други пълзящи и летящи складови и битови вредители.

Основни принципи

• Посещаваме клиента в удобно за него време
• Използваме само одобрени от МЗ препарати
• Спазваме разходните норми
• Търсим обратна връзка след всяка обработка

ДДД фирмите работят в сферата на услугите. Първостепенна задача в тази сфера за всяка фирма е да задоволи максимално нуждите на своите клиенти. Ние не сме изключение от това правило.

Разрешени препарати

Препаратите, които използваме са от водещи световни производители - Syngenta, PelGar, BASF, I.N.D.I.A. и са одобрени от Министерството на здраве- опазването. Те са пригодени за домашна употреба, безвредни за хора и домашни любимци. Трябва да отбележим, че всички лицензирани фирми за борба с хлебарки работят с един и същ асорти- мент от препарати. Не е важен толкова препарата, който се използва в ДДД услугите. Трябва да се обърне внимание къде, как и колко от препарат се използва.

Как работи фирма Пест Кеър

Според обекта и проблема предлагаме Еднократни обработки и Абонаментно обслужване. Извършваме обработки 7 дни в седмица, 24 часа в денонощието, без почивен ден.Работим в цялата страна, като разполагаме с ДДД екипи в двата ни офиса в София и Варна.

Системата ни на работа включва шест прости, но задължителни стъпки:

1. Запитване или поръчка – Диспечера отговаря на обаждането на клиента, дава точна, пълна и ясна информация и уговаря удобен час за клиента за посещение.
2. Пристигане на време – Дезинфекторите пристигат на време в уговорения час.
3. Подготовка за работа – Пест Кеър ООД разполага с необходимата техника, препарати и предпазни средства. При нужда в обекта се поставят калцуни – главно в домакинствата и деликатни производства.
4. Обработката – За да може да се извърши качествена обработка е необходимо внимателно оглеждане и запознаване с проблемите на обекта.
5. Оформяне на документите – след всяка обработка се издава протокол за извършената работа. В него се описва вида и количеството на използвания препарат и мерки за безопастност.
6. Поддържаща комуникация – много е важно да се следи резултата от обработката след време, за да не се позволи отново развитие на вредители. В зависимост от вредителя, са различни сроковете за последваща връзка с клиента. Благодарение на собствения софтуер, който е разработен конкретно за нашите нужди, успяваме да следим развитието на вредителите при всеки един клиент.
0700 20 025
София
087 999 29 80
Варна
0882 18 02 05
Работим 24 часа

7 дни в седмицата

Без почивен ден
БЕЗПЛАТЕН

ОГЛЕД
  ПОРЪЧАЙ

ОБРАБОТКА