7 причини
да се доверите на Пест Кеър

abonament Работим без почивен ден, 24 часа в денонощието за максимално удобство на клиентите.

abonament Индивидуален план за посещения според конкретните нужди.

abonament Използваме само разрешени от МЗ препарати.

abonament Регистрирани сме в РИОКОЗ и МЗ и издаваме всички необходими документи – протокол, дератизационна скица и др.

abonament Екипи в София, Варна и Стара Загора.

abonament Имаме опит в поддръжката срещу вредители на заведения, магазини, складове, офиси, училища, общи части, частни имоти, салони за красота, медицински кабинети, детски центрове и много други.

abonament Конкурентни цени!

Свържете се с нас

за всякакви въпроси на телефони

telephonetelephone
или попълнете формата

Ще се свържем с вас до 30 минути

Искам да получавам бюлетин

Отзиви от наши клиенти

 • klient Inova"Като фирма, която се занимава с производство на хранителни добавки и внос и дистрибуция на медицински изделия, изискванията към нас по отношение на дезинсекция и дератизация са изключително високи. Вече три години на базата на договор покриването на тези високи изисквания сме поверили в ръцете на Пест Кеър ООД. Работата на Пест Кеър се характеризира с професионализъм, акуратност, точност и бързина.

  Благодарим Ви! Оставаме Ваши партньори и занапред!"
  Инова
 • "С фирма “Пест Кеър” ООД работим над 3 години. Впечатлени сме от техния професионализъм, отзивчивост, коректност, адаптивност към спецификата на нашата работна среда. При нас в медицински център Пансанус, екипът на фирма “Пест Кеър” ООД извършва дезинскеция на помещенията ни на площ от над 200 кв. м. Досега никога не сме имали проблем при проверки на РИОКОЗ.

  С удовлетвореност мога да кажа, че приемаме фирма “Пест Кеър” ООД за доверен и надежден наш партньор."
  Медицински Център Пансанус
 • "Препоръчваме фирма Пест Кеър, като коректен партньор в работата ни. Доволни сме от професионализма, с които работят в осигуряването на защита и унищожаване на хлебарките и др. вредители. Използват само разрешени и безвредни препарати, с които гарантират спокойствие на персонала ни и нашите кленти. Услугата е на конкуренти цени, предоставят подръжка, отзовават се бързо на възникнали проблеми с борбата с вредителите."
  Магазини "Сирене и Вино за приятели"
 • "При избор на фирма, която да извършва необходимата дезинфекция и дератизация в 30 СОУ "Братя Миладинови", наша колежка - учителка ни препоръча фирма "Пест Кеър" ООД, която дезинфекцирала в техния блок и ги отървала от неприятните хлебарки. Осланяйки се на нейното мнение сключихме договор с въпросната фирма и ние в училище също сме много доволни. Служителите на фирмата се отзовават безотказно в удобно за нас време и вършат работата си много професионално и отговорно. Може да се каже, че откакто фирма "Пест Кеър" ООД обработва училищната сградa, нямаме проблеми с досадните хлебарки и други вредители."
  30 СОУ "Братя Миладинови", София
 • "Без колебание - това са вашите хора. Коректни, истински ангажирани, и винаги успяват да намерят верният начин за да ви отърват от нежелани "наематели". Не пестят нито себе си, нито материалите си и затова успеха винаги е гарантиран. Удоволствие е да се работи с тях!"
  Детски Център Диване
 • "Избрахме Вашата фирма случайно. Изборът се оказа много сполучлив. Много сме доволни от това, че се съобразявате с удобното за нас време за извършване на обработките. Вече повече от година работим с Вас и няма и следа от хлебарки, мишки, кърлежи, бълхи или др. вредители в сградата и в двора на училището. Благодарим за изключителната отзивчивост и компетентност.

  Успех на фирмата и на колектива!"
  8 СОУ "Васил Левски", София